sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Kahdeskymmenesseitsemäs päivä. Valesyksyn päivänä missattu vegaanitaivas

Kuulin, että tänään alkoi syksy. Päivä oli erittäin lämmin.

En halua estää syksyn tuloa, haluan tallentaa sen tulon. Korjauksessa olevan kamerani on ainoa asia, jota todella nyt kaipaan.

Käytetyn elektroniikan kaupassa näet sanottiin, että jos laite ei toimi, saan kuittia vastaan rahani takaisin. Minulle ei kerrottu, että kauppa haluaa ensin yritä korjata laitteen. Ymmärtääkseni CHA-virhe, josta kerroin viime merkinnässäni, on hyvin monimutkainen. En tiedä, milloin saan kamerani takaisin.

Kamera ei sittenkään ole ainoa asia, jota kaipaan. Toinen on paikallisen ruokapiirin järjestämä jokasunnuntainen vegaanikattaus, jonka kolmiosaisen menun nauttiminen maksaa imperialistiset kolme euroa.
Tarjoilu alkaa seitsemältä. Kello on nyt yli kahdeksan, ja minä olen täällä. Se taas johtuu siitä, että erehdyin osoitteesta. Porukka on ilmeisesti ottanut uuden talon haltuunsa aivan hiljattain.
Mutta ensi sunnuntaina käynnistän uuden sunnuntaiperinteen.

Eilen olin Groningenin kotimatsissa. Vihreät pelasivat Waalwijkiä vastaan, ja kotijoukkue voitti 4-1. Ostamani FC Groningen -huivi on kuin denguekuumeinen kansalaisaktivisti: vihreä ja lämmin.

Tunnelma oli hyvä, mutta matsin tason voitte päätellä tästä koostevideosta.
Hyvää syksyn ensimmäistä päivää!
Mertsi



Ps. Osallistuin paikallisen säbäjengin treeneihin. Tavoitteenani on neljän kuukauden aikana raivata tieni pelaamaan Hollannin pääsarjaan. Tiistaina menen lätkimään palloa tyhjään halliin.
Kunhan ei psykopaatti Gary muuttaisi naapuriin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti