keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Kuudestoista päivä. Väriään vaihtava savupiippu ja pahuuden kolme kirjainta

Hyvä lukija,
kouluni on alkanut. Värikkäässä ryhmässä on kolmekymmentä oppilasta. Kaikki vaikuttaa hyvältä. Loppuun, kuten ala-arvoiseen kouluruokaan ja maksulliseen printtaukseen, tottuu.

Maanantaina järjestettiin keskustassa valtavat opiskelijajuhlat, joihin noin kolmasosa talostani osallistui. En tiennyt juhlista, ja hyvä niin. Vietin illan espanjalaisen Mateon kanssa Yhdysvaltain avointen finaalia katsoen. Mateo on erittäin miellyttävä, ja vannoutunut Rafael Nadalin kannattaja. Ita oli yksinkertaisuudessaan suurenmoinen.

Olen löytänyt paljon ystäviä ja jaksamiseni rajoissa vastannut uteliaisuuteni kutsuun.

Jos elää liiaksi ajatuksissaan tekojen sijaan, jyskyttää takaraivossa rauhattomuus. Riittämättömyys toteuttaa haluamiaan asioita ei ole ongelma, vaan riittämättömyyden kieltäminen.
Se on erittäin tärkeä muistaa.

Dead Ghosts soittaa illalla Vera-baarissa ja huomenna samassa mestassa esiintyy White Hills. Suklaasilmä-Leo saapuu Leeuwardenista sitä katsomaan!

Toivottavasti Suomessa ilma on kaunis kuin morsian. Täällä se on kaunis kuin morsetin.
Oikein hienoa päivänjatkoa!

Mertsi

Ps. Valitettavasti kuvia on taas niukasti, sillä kamerani yllätti todella vadelmainen CHA-error, yleinen ohjelmistovirhe, joka estää täysin pätevän muistikortin tunnistamisen. Näytöllä vilkkuu CHA ja kamera halvaantuu.
Rakkine on nyt huollossa.

Tässä pari kuvaa, jotka otin harjoitellessani kameran käyttöä. Läheisellä Ebbingekwartier-nimisellä luovan toiminnan alueella järjestettiin pienet festarit. Festareilla oli kiekko, jota pyörittämällä sai vaihtaa savupiippuun ripustettujen valojen värejä. Lieve god!
Ei ole fotaria jolla rajata tai korjata fotoja. We have to live or live with it, baby doll.

Homma-foorumilla erittäin rajua kritiikkiä kerännyt savupiippu



Sateenkaarikiekkotyttö
"I will... break you..."



Onkos tämä nyt se kulttuurien sulatusuuni=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti