sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Kolmaskymmenesneljäs päivä. Neljä viikkoa, nolla bensa-asemaa



Hyvä lukija,
syksy tekee tuloaan omalla tyylillään. Yksikään lehti ei ollut ennen tätä päivää varissut maahan, mutta nyt puuskainen tuuli tiputtaa puista isoja vaahteranlehtiä. Yksi osui naamaani, kun pyöräilin Lidlistä, josta ostin hedelmiä, palkoja ja maitoa.

Maitoa saa täällä kahden ja puolen litran kanistereissa. Minulle se sopii oikein hyvin. Litran maitotölkki on kuin minuutin traileri todellisesta maitofuusiosta.



En ole nähnyt Groningenissa yhtäkään bensa-asemaa. Voitko uskoa? Autottomuus on mahdollisuus.
Keksinkin tuosta murjaisun: jos TINA:lla (there is no alternative) tarkoitetaan vaihtoehdottomuutta, ja Suomessa kaikki ajavat autolla, koska muu ei kuulemma toimi, ajavatkos suomalaiset sitten tina-autoilla?=)
=D

Kameraruljanssi päättyi lopulta. Elektroniikkakirppis korjasi kojeen, mutta vain päiväksi. Ostin liikkeestä uuden (oikeastaan niin hyvän kuin kehtaan käyttää). Tinkasin hinnasta pois lohkareen, josta tinkaajaesikuvani Faija olisi ollut ylpeä. Ja onkin lukiessaan tämän tekstin. Terveisiä Turkuun.

Taidan lisätä kuvia lähinnä Facebookiin, sillä kaksi kuva-alustaa on aika kömpelö ratkaisu. Sen sijaan jaan muutama hitti Youtubesta.

Ensi kertaan!

Mertsi

Jyrki Katainen Kokoomuksen bussikuskina -videon upotus ei toimi, mutta tässä linkki. Huutonauru on tosiasia. http://www.youtube.com/watch?v=VhCYjDt6To8&list=FL1UlZqTlIZmuODzlp6q6B0A&index=24


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti